Over ons

Thuis in de hele keten, ons familiebedrijf heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van bouwgrondstoffen, betonmortels, betonproducten, EPS producten.

Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen

Efficiënt, snel en steeds met oog voor de omgeving.
Met een eeuw ervaring in handel en logistiek bent u met Van Nieuwpoort verzekerd van het beste advies bij een rijke variatie aan grondstoffen voor beton en asfalt. Met de vinger aan de pols bij onze groepsbedrijven in mortel- en betonelementen, kunnen we snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen bij onze afnemers. En met onze depots verspreid over Nederland, zijn we altijd dichtbij. Veel van onze producten komen uit eigen winning. Zand- en grindprojecten waarmee we natuur, veiligheid tegen overstroming en ruimte voor recreatie realiseren. Projecten die grondstoffen leveren waar de bouwwereld mee aan de slag kan.

Van Nieuwpoort Betonmortel

Efficiënte en duurzame betonmortelproducten.
Voor woning-, utilliteitsbouw, infrastructurele projecten of hoogbouw, het is onze ambitie om voor elke opdracht, het best mogelijke betonmengsel in te zetten. PLUS groen beton, gemaakt van gerecycled spoorgrind en granulaat, bestelt u als u wilt geheel vrij van CO2. Onze centrales verspreid over Nederland beschikken over een breed assortiment mortelproducten voor allerlei toepassingen: van fundering en monolietvloer tot druklaag en wand. En onze betontechnologen komen steeds met aanvullende efficiënte producten. PLUS vloerenbeton en PLUS cement gietvloerbeton zijn voorbeelden van recente innovaties.

Betonson Prefab

Systeemvloeren voor een snel bouwproces
Betonson realiseert efficiënte, duurzame en kostenbewuste oplossingen voor kleine en grote projecten in woning-, industrie- en utiliteitsbouw. Het bedrijf levert een breed assortiment vloersystemen in prefab beton. Van de goed isolerende PLUS ribcassette- tot slanke PLUS breedplaat- en lichte PLUS kanaalplaatvloer tot de Plus voorspanvloer voor sneller doorstapelen.

Oosterbeek EPS

EPS en gerecycled EPS voor iedere toepassing
Licht, sterk, voordelig en volledig recyclebaar. EPS staat voor Expanded Polystyrene en is ook bekend als piepschuim of tempex. De functie van het product is drieledig: isolerend, gewichtsbesparend en funderend. Oosterbeek EPS produceert en recyclet EPS voor de GWW sector, de woning- en utiliteitsbouw en behoort al ruim 35 jaar tot de grootste spelers in dit marktsegment. Voor EPS projecten in de grond-, weg- en waterbouw verzorgen wij alle facetten van het traject.