GBC - kleine betonpomp

Kleine betonpomp/gietmortelpomp

De kleine flexibele betonpomp kan de oplossing zijn voor uw werken die niet met een mixerpomp of betonpomp uitgevoerd kunnen worden.

De betonpompen die u misschien kent, zijn vaak groot en daardoor zijn ze alleen te gebruiken voor grote oppervlaktes. Het komt natuurlijk ook voor dat er kleine oppervlakten gestort moeten worden met beton. In dat geval kan er beter worden gekozen voor kleine betonpompen. Een kleine betonpomp huren is bij ons geen enkel probleem, en zal ervoor zorgen dat niet alleen een klein oppervlak gestort kan worden, maar ook dat u nauwkeuriger kunt werken dan met een grote pomp.

Ook de GBC Nextfloor cementgebonden gietmortel en anhydriet gietmortel laten zich prima met deze kleine betonpomp verwerken.

Het huren van kleine betonpompen

Kleine betonpompen kunt u bij ons huren, maar in overleg kunnen we onderzoeken of wij het storten uit handen te geven.

De GBC Nextfloor cementgebonden gietmortel is ook zeer geschikt voor een enkele woning of klein project waarin dekvloeren dienen te worden aangebracht. Deze dienst verlenen wij u graag waarbij wij de pomp verzorgen en het personeel leveren voor de afwerking van de vloer. De aannemer is verantwoordelijk om de hoogte van de vloer aan te geven en te bewaken.