GBC schuimbeton energiebesparend

GBC schuimbeton bestaat voornamelijk uit lucht en water. Door zijn specifieke eigenschappen en verwerkbaarheid is deze betonsoort geschikt voor verschillende bijzondere toepassingen in woning- en wegenbouw. Door de aanwezigheid van onze innovatieve droogstoffen installatie beschikt de GBC over de mogelijkheid om zowel de droge alsook de natte schuiminstallaties te beleveren. Wij produceren dit niet zelf maar brengen u op uw wens met de juiste partijen in contact.

Uw wooncomfort en energiebesparing onze passie!

 

Isolerende eigenschappen

In de woningbouw wordt het product vooral gebruikt om zijn isolerende eigenschappen. Bij toepassing kan het product eenvoudig met een slang ook in de moeilijk bereikbare ruimten komen. Toepassingen zijn funderingen, vullaag-ruimtevulling, vloerlift, renovatie en als vulling in een dakafschotlaag en als bodemafsluiter.

Lichtgewicht funderingen/ophogingen en vullingen

In de wegenbouw wordt GBC schuimbeton vooral toegepast als basis in gebieden met een geringe draagkracht. Als het gewicht van de verwijderde grond en het gewicht van de hiervoor terug te brengen combinatie van GBC schuimbeton, fundering en verharding aan elkaar gelijk zijn, komen zettingen niet meer voor. GBC schuimbeton wordt op deze manier ook gebruikt onder sportvelden.