GBC betonmortel

Kennis, ervaring en assortiment. De GBC in Gouda is al meer dan 63 jaar expert in de productie van mortelproducten en specialistische oplossingen op het gebied van betonmortel en gietbouw. Ons bedrijf levert oplossingen vanaf 1 kuub betonmortel. Onze medewerkers  adviseren u welk product u kunt toepassen op uw project.

Uw tevredenheid is onze passie!

Duurzame producten, duurzame bedrijfsvoering

Als eerste producent in Nederland beschikken wij al 4 jaar over het CSC "R" certificaat. Al onze  betonmortelproducten worden gemaakt, daar waar mogelijk, met een belangrijk aandeel circulaire grondstoffen. Daarnaast hebben wij inmiddels ca 600 zonnepanelen liggen en rijden er 4 betonmixers met elektrisch aangedreven trommels.

Uitgekiende logistiek

Een perfecte timing is cruciaal voor een efficiënt bouwproces. De planning van de GBC zet alles op alles om het juiste product op het juiste tijdstip op de juiste plaats te behalen. Uw tevredenheid is onze passie! We worden geholpen door GPS-systemen, een uitgebreid netwerk van goed opgeleide en passievolle chauffeurs.

Advies op maat

De nieuwste grond-, hulp- en vulstoffen maken de meest geavanceerde betonmengsels mogelijk, toegespitst op ieder specifiek ontwerp. En dat kan een fundering van een afdekvloer voor een nieuwbouwwoning, een overloop van brug, een ondergrondse parkeergarage of een mestkelder zijn. Voor ieder project adviseren wij de beste optie. We denken daarom in een vroeg stadium met u mee voor een beter en duurzamer product.

De Goudse Betonmortel Centrale bezit het CSC "R" goud 4 sterren certificaat. Wij voldoen ruimschoots aan de strenge eisen van het keurmerk op het gebied van bedrijfsvoering, milieu, gezondheid, veiligheid en economie.

CEM I 52,5 cement wordt al voor minimaal 75% vervangen door hoogovenslak, vliegassen, kalksteenmeel en ECO vulstoffen waardoor onze MKI waarden de scherpste zijn in de markt. MKI waarden worden door een gevalideerde groene ontwerptool berekend en door SGS Intron en de Kiwa gecontroleerd. Transparant laten wij onze klanten meekijken hoe wij aan deze gegevens komen, die direct gelinkt zijn aan de Nationale Milieu Databank. Geef fabels maar feiten zo doen wij dat.